Portfolio bespreking

beschrijving

Samen bespreken we je foto’s. Alvorens we je foto’s bekijken en bespreken krijg je een stukje theorie over zones en contrasten volgens het Ansel Adams systeem. Door deze korte lezing krijg je veel meer begrip waarom een foto in zwart wit wel of niet werkt. De workshop bestaat uit twee delen.

 

Een lezing waarin de theorie van zwart wit uitgelegd wordt. Gevolgd door een review van jouw drie ingestuurde foto’s. Alles geheel in een ontspannen sfeer waarbij tips, verbeterpunten en stellen van vragen centraal staan. Om het interactief te maken vraag ik je om van tevoren jouw visie uit te leggen op deze foto’s, waar jij tegenaan loopt of waar je niet tevreden of juist heel enthousiast over bent.

wat ga je leren?

1.       Lezing zwart wit 

Alvorens je foto’s te bespreken neem ik je mee in de wereld van zwart wit. We analyseren samen foto’s volgens het Ansel Adams Zone systeem. Maar ook waarom zwart wit zo goed werkt en hoe je dit toe kunt passen

lezingicoon

2.      Portfolio bespreking

Van te voren stuur jij drie foto’s in. Samen analyseren wij je foto’s. Ik breng jouw zones van Ansel Adams in beeld en zo zie jij het zone systeem toegepast op jouw foto. Je compositie en gebruikte techniek komt aan bod en krijg je uiteraard onderbouwde verbeter punten en bespreken we de sterke punten van je foto. Achteraf krijg je een stuk naslag werk met de bespeking van jouw foto’s.

locatie

We bespreken je portfolio online.

prijs

De prijs van de portfolio bespreking is 65 euro incl. btw en duurt 2 tot 2.5 uur.

wat is inbegrepen?

Achteraf krijg je een stuk naslag werk met de bespeking van jouw foto’s. Voor elke foto een analyse waarin de zones van Ansel zichtbaar zijn.

interesse en een datum afspreken?

Vul dan onderstaand contact formulier in en selecteer dat je een  Portfolio Bespreking wil volgen.

    Select Workshop (required)