Tones Galerij verkoop kunst Marco Maljaars

Tones Galerij

Mooi nieuws per vandaag is een deel van mijn werk beschikbaar gekomen voor de verkoop bij Tones Gallery. De laatste weken is er hard gewerkt door Tones om een aantal series van mij beschikbaar te stellen via hun platform.

Over Tones Galerij

Tones is ontstaan ​​uit de wens om opkomende artiesten vrijheid te geven, door artiesten te vertegenwoordigen, financieel transparant te zijn en het grootste aandeel in de industrie aan artiesten te geven. Tones Gallery is een platform voor kunstenaars om te schitteren terwijl ze de logistiek van productie en verzending aan Tone Galerij overlaten, zodat zij zich kunnen concentreren op het creëren. Het idee werd geboren toen de oprichters, Tom en Yannick, die allebei van kunst houden, het belang bespraken van het bieden van een platform voor onontdekt talent. Tom is zelf parttime kunstenaar en ooit fulltime kunstenaar en samen met Yannick, met een achtergrond in e-commerce en webontwikkeling, willen ze dat veranderen.

De limited editie series

Er zijn drie series die in de verkoop gaan. Alle drie gefotografeerd in mijn stijl van sereniteit, rust en lange sluitertijden. Een serie over Venetië, de Nederlandse polder Beemster en het Markermeer. Alle werken hebben een Certificaat van echtheid en een uniek serie nummer. Alle kunstwerken worden geprint op fine-art Hahnemühle papier. Neem een kijkje op de Tones website!

Markermeer

Markermeer series minimalisme in zwart wit

Dutch Polder Beemster

Beemster polder in zwart wit

Venetie

Venetie in zwart wit en lange sluitertijden
Tags:
, ,
No Comments

Post A Comment